INVITAȚIE

  

  Pentru a veni în sprijinul persoanelor din Diaspora română care intenționează să demareze o activitate de întreprinzător în România, Uniunea Europeană și Guvernul României finanțează un program complex de start-up antreprenorial prin Programul Operațional Capital Uman.

Puteți afla informații complete despre acest program participând la întâlnirea cu echipa de proiect care vor avea loc la:

LONDRA  în 30.04.2018  ora 19:00

         la Restaurant Fiskardo, Fairlop Waters Country Park, Forest Rd, Ilford IG6 3HN

  Întâlnirea se va desfășura în cadrul proiectului  „ Acasă e cel mai bine – Startup antreprenorial pentru Diaspora ” implementat de un consorțiu format din partenerii INTERLOG COM, EURO TRAINING SOLUTION, INFOR-ELEA.

Agenda întâlnirii va cuprinde detalii despre:

–      Cunoștințe avansate privind gestionarea afacerilor din România obținute în urma unui curs online.

–      Informații despre surse de finanțare a afacerii, directe – prin microgranturi oferite prin proiect (38000 Euro) precum și alte surse de finantare

–      Servicii gratuite oferite prin proiect:  consiliere, consultanță, asistență juridică în relația cu instituții precum Registrul Comerțului, Fiscul, Primăria, etc.

Vă invităm de asemenea, să vizitați site-ul nostru: www.diaspora-startup.ro

    Vă rugăm să confirmați participarea, la una din adresele de e-mail: adina.cires@interlog.ro sau nicolae.cojocarescu@diaspora-startup.ro ori la telefoanele:

+40 722333420 Adina Cireș  ;

+40 751147222 Claudia Pogan;

+40 771738301 Lia Dogaru.

 

Vă așteptăm cu drag!

    Adina"> Adina