INVITAȚIE
Pentru a veni în sprijinul persoanelor din Diaspora care intenționează să demareze o activitate de întreprinzator în România, Uniunea Europeană și Guvernul României finanțează un program compex de start-up antreprenorial prin Programul Operațional Capital Uman.
Puteți afla informații complete despre acest program participând la întâlnirile cu echipa de proiect care se vor petrece la:
PRESTON în 09.06.2018 ora 15.00 la sediul organizatiei Club Casa Românilor, 29-30 Willow Crescent, Preston, Lancashire, PR2 6PB,
LEEDS în 10.06.2018 ora 13.30 in sala sociala a Bisericii Ortodoxe Romane Sf. Macarie cel Mare, Saint Michael and All Angels Church,Lawns Lane, Farnley, Leeds, LS12 5ET.
Întâlnirile se vor desfășura în cadrul proiectului „ Acasă e cel mai bine – Startup antreprenorial pentru Diaspora ” implementat de un consorțiu format din partenerii INTERLOG COM, EURO TRAINING SOLUTION, INFOR-ELEA.
Agenda întâlnirilor va cuprinde detalii despre:
– Cunoștințe avansate despre gestionarea afacerilor din România obținute în urma unui curs online.
– Informații despre surse de finanțare a afacerii, directe – prin microgranturi oferite prin proiect (38000 Euro) precum și alte surse de finantare
– Servicii gratuite oferite prin proiect: consiliere, consultanță, asistență juridică în relația cu instituții precum Registrul Comerțului, Fiscul, Primăria, etc.
Vă invităm de asemenea, să vizitați site-ul nostru: www.diaspora-startup.ro
Vă rugăm să confirmați participarea, la adresele de e-mail: adina.cires@interlog.ro și nicolae.cojocarescu@diaspora-startup.ro sau la telefoanele:
Simona Cojocarescu +40 722333413 ; Nicolae Cojocărescu +40 722333412
Vă așteptăm cu drag